De Doelen
© Jan Hordijk

28 oktober 2016

Ice Music - wonderschone geluiden met ijs

We keken er al weken naar uit, met interviews bij Radio 1, 3FM en artikelen in de Volkskrant en vele andere media. Op 28 oktober was het eindelijk zover: Ice Music. Onze programmeur Elda Dorren was erbij.

"Terje Isungset liet met aanstekelijk enthousiasme zien en horen welke wonderschone geluiden er met ijs gemaakt kunnen worden en zangeres Maria Skranes betoverde de toeschouwers met haar vocale bijdragen. En laten we het voorprogramma niet vergeten: de Finse zangeres en kantele- speelster Maija Kauhanen ‘warmde’ het publiek op met haar prachtige, verhalende songs. Na het concert was er een ware rush op het ijs - iedereen wilde het van dichtbij bewonderen - en Terje Isungset stond een uur later nog cd’s te signeren."

Bekijk hieronder de foto's die tijdens en na afloop van het concert zijn gemaakt.

Ook een verhaal? Stuur het ons!

Afbeelding bij Een magische Aznavour avond

Een magische Aznavour avond

Op 1 oktober 2018 overleed muzikale grootheid Charles Aznavour. In 2002 had Doelenbezoeker Brahim Bourzik het voorrecht om Aznavour in het kader van zijn 'The Last Tour' te zien optreden in een uitverkochte Grote Zaal. Het werd een onvergetelijke avond.

Lees meer
Afbeelding bij Tango terug van weggeweest

Tango terug van weggeweest

Na een jaartje afwezigheid, is de tango in seizoen 2017-2018 weer in volle glorie terug in de Doelen. Een nieuwe reeks tangoconcerten werd op 14 oktober geopend door een van de meest interessante jonge groepen uit Buenos Aires: Diego Schissi Quinteto.

Lees meer
Afbeelding bij Nieuwe energie voor de Grote Zaal

Nieuwe energie voor de Grote Zaal

In 2009 wordt de Grote Zaal van de Doelen grondig verbouwd. Vijf maanden lang wordt dag en nacht gewerkt om de zaal van nieuwe energie te voorzien. De ingebruikname van de vernieuwde zaal wordt groots gevierd met het Grote Zaal Festival.

Lees meer