De Doelen

Algemene voorwaarden

De Doelen zal in bepaalde gevallen contact met u opnemen om uw bijdrage samen met u verder uit te werken. We danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking daarin. Mocht u geen prijs stellen op het verder uitwerken van uw verhaal dan wordt dat uiteraard gerespecteerd. 

De Doelen behoudt zich het recht voor kleine aanpassingen te maken in uw tekst, als die de plaatsing ten goede komen. Denk aan het toevoegen van de juiste datum bij het concert. Uiteraard zal de strekking van uw bericht te allen tijde gewaarborgd blijven. 

De Doelen behoudt zich het recht voor berichten niet te plaatsen. 

In het geval u een bericht instuurt met een bijlage, zoals een foto, video, tekst- of geluidsfragmenten, gaan wij ervan uit dat er op het bewuste materiaal geen rechten meer rusten, of dat u het materiaal (in het geval u de rechthebbende bent) rechtenvrij aan ons overdraagt. 

De Doelen heeft getracht alle rechthebbenden te achterhalen. Zij die toch menen aanspraak te kunnen maken op eigendom van bepaald materiaal getoond op www.doelengeheugen.nl, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de redactie van het Doelengeheugen, via het reactieformulier

De Doelen kan uw inzending gebruiken op andere plekken dan het www.doelengeheugen.nl, bijvoorbeeld voor de promotie van deze website middels promotiemateriaal zoals flyers, filmpjes, etc.